1. Записване за участие:

Всеки участник самостоятелно се записва в групата, при обявените условия.

Участникът посочва личната си информация за контакт (телефон/имейл) на организаторите.

Всеки участник писмено декларира преди началото на групата, че е психично здрав и поема пълна отговорност за своите преживявания и цялостното си здравословно състояние (физическо, емоционално и умствено) по време на и като следствие от участието си в съответната група.

Записан е участникът, получил потвърждение.

Минималната възраст за участие в този вид работа е 18 години.

  1. Конфиденциалност

Всичко споделено от участниците в групата е конфиденциално и не може да бъде споделяно и коментирано извън нея.

След групата нищо, което се е случило в групата по време на констелациите, не се обсъжда или публикува от участниците.

  1. Такса за участие

Цената за участие в групите е еднаква за всички участници.

Текущата цена е посочена в обявата на следващата група в сайта/ФБ страницата.

  1. Организация на деня

Групата започва точно в определения час, посочен в събитието. Можете да дойдете 20 мин. преди старта, за да имате възможност да се регистрирате и да се настаните удобно в залата.

Закъсненията не са желателни.

През деня са предвидени няколко почивки за чай, кафе и дребни сладки и соленки, които се предлагат на място. Предвидена е обедна почивка с продължителност около час и 15 мин. В близост има няколко заведения за хранене и магазини.

При необходимост, участник може да напусне залата по време на работата по възможност, добре е да го направи в паузата. Ако ситуацията налага да излезете по време на констелация – заобиколете полето и излезте тихо.

Желателно е мобилните телефони да са напълно деактивирани за продължителността на групата, включително вибрационния сигнал.

По време на групата не можете да записвате видео, да правите аудиозапис или снимки.

  1. Безопасност

Като клиент можете да спрете констелацията си, ако смятате, че свършената работа е достатъчна за вас в този момент. Фасилитаторът оставя процеса още няколко минути за правилното приключване на работата на представителите.

Констелациите могат да обхващат много трудни теми, които са емоционално стресиращи за вас. Вземете предвид физическото и емоционалното си състояние, коригирайте степента на участието си в констелациите и упражненията (до напускане на групата).

Можете да откажете роля, без да посочвате причини. Може да помолите да ви сменят  в роля в констелация. Можете да не правите упражненията.

Ако се почувствате много уморени или останете потопени в ролята след приключване на констелация, информирайте фасилитатора.

Ако ви е трудно да заемете поза или да останете в нея, информирайте фасилитатора.

Грижете се за физическите си тела по време на работата. Пиийте много вода през деня.

  1. Преди констелация

Преди да участвате в събитието е добре да съберете предварително информацията, необходима за работата с настоящия метод.
Може да разгледате въпросите на този линк: https://vesiantaramrita.com/family-constellations/

 

За допълнителна информация и въпроси, които не са засегнати по-горе, моля обръщайте се към водещия:

Веселина Калчева:

info@vesiantaramrita.com

089 544 5663

Текстът е авторски. Всички права принадлежат на Веси Антар Амрита. Ако желаете да използвате част от текста или целия текст, моля упоменете автора и сложете линк към оригиналната публикация.

ЗА МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ

ЗА МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ

ЗА МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ от перспективата на метода „Семейни констелации” „Една връзка не е нещо статично, а е по-скоро динамичен взаимен ангажимент, който успява да съществува чрез непрекъснатото поддържане на баланса между даване и получаване – обединени в любовта.” Индра...

ЗА РАЗЛИКАТА МЕЖДУ СЕМЕЙНИТЕ И ОРГАНИЗАЦИОННИТЕ СИСТЕМИ

ЗА РАЗЛИКАТА МЕЖДУ СЕМЕЙНИТЕ И ОРГАНИЗАЦИОННИТЕ СИСТЕМИ

„Основната разлика между семейните и организационните системи е, че семейните системи са биологични по произход – създадени от природата така да се каже. Организационните сиситеми са създадени от хората – социално конструирани системи. Ние сме измислили цялата тази...

Поема за живота от Берт Хелингер

Животът ще преобърне всички твои представи, за да престанеш да живееш с илюзии и да погледнеш реалността. Животът ще разруши всичко незначително, докато остане само значимото. Животът няма да те остави на мира, докато не спреш да се бориш и не приемеш всичко такова,...

ЗА ЛЕЧЕНИЕТО И СЕМЕЙНИТЕ КОНСТЕЛАЦИИ

ЗА ЛЕЧЕНИЕТО И СЕМЕЙНИТЕ КОНСТЕЛАЦИИ

ЗА ЛЕЧЕНИЕТО И СЕМЕЙНИТЕ КОНСТЕЛАЦИИ Продължение   Спокойствие. Лекота. Вътрешен Мир. Приемане. Съгласие. Изцеление. Свобода. След стотици констелации и дежурният въпрос по време на интервюто, преди да започнем с работата: „Какво търсиш? За какво копнееш?” - това...

Искам партньор, за да …

Искам партньор, за да …

Автор: Маргарита Петрова Искам партньор, за да ме обича. Искам партньор, за да не ми е самотно. Искам партньор, защото имам нужда някой да ме допълва и да се чуствам цялостен. Искам партньор, за да има кой да ме гушка вечер и да ми е топло на душичката и да плувам в...

ЗА ЗАКЛЮЧЕНОТО СЪРЦЕ И СЕМЕЙНИТЕ КОНСТЕЛАЦИИ

ЗА ЗАКЛЮЧЕНОТО СЪРЦЕ И СЕМЕЙНИТЕ КОНСТЕЛАЦИИ

ЗА ЗАКЛЮЧЕНОТО СЪРЦЕ И СЕМЕЙНИТЕ КОНСТЕЛАЦИИ   Когато някой ни доближи, а ние се оттегляме и „заключваме” сърцето си. Когато вместо да откликнем  - се отдръпваме. Например в ИНТИМНИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ, когато другият ни доближава, а ние се отдръпваме. „Н.А. преживява...

ЗА ИДЕНТИФИКАЦИЯТА

ЗА ИДЕНТИФИКАЦИЯТА

ЗА ИДЕНТИФИКАЦИЯТА   В мистичната традиция има чудесна история, която илюстрира явлението ИДЕНТИФИКАЦИЯ и колко трудно ни е да я контролираме. Веднъж един цар помолил един суфи мистик да обясни същността на духовното освобождаване. Мистикът отговорил, че то се...

ЗА ПРОШКАТА И ВИНАТА

ЗА ПРОШКАТА И ВИНАТА

ЗА ПРОШКАТА И ВИНАТА „Има събития, при които всяка прошка е неумесна, забранена. Например при убийството. Достатъчно е само да си представим какво се случва в душата на виновния, когато той очаква да му простим. В този момент той губи жертвите от погледа си. Вместо да...

Индивидуално психотерапевтично консултиране

Индивидуално психотерапевтично консултиране

“Намерението ми е да придружа човек в пътуването му към едно по-високо и по-широко съзнание. До по-съзнателна и постоянна връзка със себе си. До повече цялостност, вътрешна лекота и удовлетворение.”

Веселина Калчева