ღ ღ ღ  ЖЕЛАЯ ВИ ВЪЛШЕБНА 2020 ГОДИНА! ღ ღ ღ

 

„Ежегодно старата година свършва и идва новата. Каквото и да се е случило в старата година и каквото и да ни носи новата, зад смяната на годината стои космически закон. Земята обикаля централната точка, слънцето, притегляна по орбита, по която за една година завършва един цикъл и започва нов. Случва се независимо от  това, какво е било на земята и какво ще бъде.

В края на годината съзнателно можем да се вмъкнем в този космически ритъм. Как? Спокойно. Така или иначе всичко следва космическия си път. Всичко, което ни се струва толкова близко и важно, се отмества от нас и прави място за нещо вечно, което остава непроменено за нас, винаги в същото движение.

Ние също се въртим заедно със земята около един център, около един човешки център, около нашия център. Това движение също е едно космическо движение. Кръженето на Земята около Слънцето ни се струва свръхмогъщо, далеч надхвърлящо нашите измерения и независимо от нас. За разлика от това възприемаме нашето движение около собствения ни център, който също ни се струва безкрайно далечен,  непосредствено притеглящо ни към този център, който никога не ни пуска.

Ежегодно нещо продължава в космоса и в нас.

Как гледаме днес на старата и на новата година? Спокойно. Влизаме във вибрациите на едно космическо движение външно и вътрешно. В съзвучие с него оставяме старата година да премине, каквато е била, и новата да дойде с всичко, което носи със себе си, без да съжаляваме за нещо, гледайки назад, или да се тревожим, гледайки напред.

Ежегодно осъзнаваме за себе си, че ние и светът продължаваме да вървим, свързани в едно вечно движение, на което можем да разчитаме и да се доверим.

Значим ли нещо за това космическо движение? Очевидно да. В противен случай не бихме били взети от него.

Можем  ли да изпаднем това движение? Очевидно не. Тъй като е космическо, нищо не може да бъде отделено от него или изключено. Напротив. Космическо значи всичко е свързано с всички, преди всичко с онази сила, която дейстава зад всичко, която го движи и желае, както се движи.

И така, ежегодно чертаем и ние нашите орбити, както в голямото, така и в малкото. Как? Уверено.

Из „В служба на живота” Берт Хелингер

Прочете още:

Как се приключва интимна връзка?

Снимка: samoraskrytie.ru

 

 

Текстът е авторски. Всички права принадлежат на Веси Антар Амрита. Ако желаете да използвате част от текста или целия текст, моля упоменете автора и сложете линк към оригиналната публикация.