Лична семейна констелация в група

За кого е подходяща?

Частната сесия по Семейни констелациии е подходяща за Вас, ако имате належаща тема, която бихте искали да поставите в група, но нямате възможност (или желание) да участвате в целодневен семинар. Не се налага да имате предишен опит с метода.

Какви теми?

Използвайки модалността на семейните констелации, можем да отворим пространство за изследване на всичко, което ви пречи да живеете пълноценен живот:

– трудности в отношенията деца – родители; 

– партньорски връзки и интимност;

– служебни взаимоотношения, кариера, бизнес развитие; 

– здравословни и финасови проблеми;

– трудности от личностен характер (страхове, тревога, напрежение, обърканост,тежест и др.) и други. 

Времетраене: до 90- 120 мин.  (след предварително записан час и проведен предварителен разговор по телефон/онлайн с фасилитатора)

Цена: 180лв

Група: Събирането на група от участници за частната сесия е ангажимент на констелатора. Обикновено това са студенти, които се обучават по метода „Семейни констелации” или хора с опит. Те са гости, поканени за наблюдатели и представители, в услуга на полето, предварително запознати с правилата за конфиденциалност.

Оттам нататък процесът протича по сходен начин като в груповите семинари.

 

 

Вижте още: Индивидуална семейна констелация

Текстът е авторски. Всички права принадлежат на Веси Антар Амрита. Ако желаете да използвате част от текста или целия текст, моля упоменете автора и сложете линк към оригиналната публикация.