Ваучер за подарък – СЕМЕЙНА КОНСТЕЛАЦИЯ ПО ИЗБОР

Дава Ви възможност да подарите безценен подарък на близък човек, за който знаете, че има нужда и импулс да разгледа своя тема чрез метода “Семейни Констелации”.

Можете да закупите и получите ваучера онлайн/по куриер/поща или в кабинета ми, като заявите намерение си на имейл – info@vesiantaramrita.com или телефон – 0895 445663.
Цена на ваучера 140лв (важи за участие тематично двудневно/еднодневно събитие по констелации или индивидуална форма на провеждане ).
Валидност на ваучера: 6 месеца от закупуването му.
Необходимо е човекът, на когото подарите ваучера да се обади на посочения телефон (0895 445663), за да уточним заедно най-подходящата за него форма на провеждане.

Има четири форми на провеждане на „Семейна констелация”:

  1. Двудневно събитие – провежда се веднъж в месеца, събота и неделя.
    Засега се провежда само в гр.София, като се обявява в сайта (https://vesiantaramrita.com), ФБ страницата (https://www.facebook.com/vesiamrita)и ФБ групата предварително (https://www.facebook.com/groups/270637290377157).
  2. Частните констелации – те са подходящи за Вас, ако имате належаща тема, която бихте искали да поставите в група, но нямате възможност (или желание) да участвате в целодневен семинар. Организирам такива веднъж или два пъти в месеца, най-често неделя, но напоследък и в работни дни. Провеждат се в гр.София, като датите насрочвам при конкретна заявка на желаещ да постави своя тема.
  3. Индивидуални констелации 1:1 – провеждат се в кабинета ми в гр.София, ул.Ралевица 74, всеки работен ден от 10:00 до 17:00 часа.
  4. Онлайн индивидуални констелации 1:1 – провеждат се в онлайн платформи всеки работен ден от 10:00 до 17:00 часа.

Научете повече за индивидуалните сесии: https://vesiantaramrita.com/individual-sessions/

Научете повече за събития: https://vesiantaramrita.com/event/