Индивидуални сесии 

Индивидуална семейна констелация

За кого е подходяща?

Индивидуалната констелация може да ви подхожда най-добре, ако не искате да разкривате тайните на вашето семейство, ако имате притеснения да участвате в групова работа и също като стартираща сесия преди участие в група.

Първоначално семейните констелации са разработени от Берт Хелингер като процес, който се разгръща по време на групова работа. През годините методът се развива в много и различни направления. Едно от тези направления е индивидуалната сесия, едно на едно – констелатор и клиент. В нея се използват фигурки, знаци-символи, столове и др. както и водени медитации и визуализации според темата и клиента.

Какви теми?

Използвайки модалността на семейните констелации, можем да отворим пространство за изследване на всичко, което ви пречи да живеете пълноценен живот:

– трудности в отношенията деца – родители; 

– партньорски връзки и интимност;

– служебни взаимоотношения, кариера, бизнес развитие; 

– здравословни и финасови проблеми;

– трудности от личностен характер (страхове, тревога, напрежение, обърканост,тежест и др.) и други. 

 

Времетраене: 60 – 90 мин.   

Цена: 70лв

Къде: гр.София, ул. Ралевица 74 (след предварително записан час)

 

Какво се случва в индивидуалната сесия по семейни констелации?

Интервю – Обсъждане и разясняване на конкретния казус, след което фасислитаторът ви задава въпроси относно семейната ви система и значими ключови събития, преживени от предишни поколения.

Водена медитация, за да се свържете с енергията на темата и предците ви.

След това ще бъдете помолени да изберете фигурки, които да представляват определени членове на семейството и да ги поставите интуитивно в пространството.

Оттам започва съвместният интуитивен процес, воден от фасилитатора. Много често се случват дълбоки осъзнавания. Разглеждането на семейната ви система от дистанция и наблюдаването как нещата се променят при преместването на фигурите, предизвикват дълбоки вътрешни чувства. Използват се лечебни изречения.

Човек, който обича хората е в състояние да им помогне! Ако се отворите да погледнте в себе си без страх, ще усетите и вие любовта на Веселина към всички нас и към метода ” Семейни констелации”. Нека не отлагаме началото на по-хубавия си живот. С основание може да се доверите! Препоръчвам от душа и сърце!

 

Мария Костова

Собственик на "Красота с Мими"

На пътя си се срещнах с Веси и метода семейни констелации. Искам да изкажа моята благодарност към нея и нейното отношение към нещата които прави с цялото си сърце и отдаденост в това да помага на всички хора, които търсят нови пътища към себе си, към вътрешния си свят и усещане, към срещата със сърцето си!
Всичко това, което се случва в едно защитено пространство, минава през цялото ти тяло, чувстваш го. С думи мога да опиша само малка част от нещата!
БлагоДаря!!! ❤🙏

 

Лора Семерджиева

Частна семейна констелация

 

 

За кого е подходяща?

Частната сесия по Семейни констелациии е подходяща за Вас, ако имате належаща тема, която бихте искали да поставите в група, но нямате възможност (или желание) да участвате в целодневен семинар. Не се налага да имате предишен опит с метода.

Времетраене: 90 – 120 мин.  (след предварително записан час и проведен предварителен разговор по телефон/скайп с фасилитатора)

Цена: 80лв

Група: Събирането на група от участници за частната сесия е ангажимент на констелатора. Обикновено това са студенти, които се обучават по метода „Семейни констелации” или хора с опит. Те са гости, поканени за наблюдатели и представители, в услуга на полето, предварително запознати с правилата за конфиденциалност.

Оттам нататък процесът протича по сходен начин като в груповите семинари.

 

 

 

След като се запознах с работата на Веси, разбрах какво означава човек да е роден да прави това, което прави. След първата ми тема открих себе си, развивам потенциала който не подозирах дори че нося и сега искм да споделя на всеки да се обърне към себе си чрез констелациите и по-специално с Веси!

Ивелина Димитрова

Здравейте! Имам много ограничен опит с метода, но Веселина топло, търпеливо и внимателно обясняваше всяка стъпка от процеса. Нямаше момент, в който да се почувствам несигурна или неразбрала. Създава атмосфера на спокойствие и разбиране осигурява безопасно пространство за изразяване. Знае какво прави и много внимателно води в процеса участниците. Горещо я препоръчвам!

 

Боряна