Индивидуални сесии 

Индивидуална семейна констелация

За кого е подходяща?

Индивидуалната констелация може да ви подхожда най-добре, ако не искате да разкривате тайните на вашето семейство, ако имате притеснения да участвате в групова работа и също като стартираща сесия преди участие в група.

Първоначално семейните констелации са разработени от Берт Хелингер като процес, който се разгръща по време на групова работа. През годините методът се развива в много и различни направления. Едно от тези направления е индивидуалната сесия, едно на едно – констелатор и клиент. В нея се използват фигурки, знаци-символи, столове и др. както и водени медитации и визуализации според темата и клиента.

Какви теми?

Използвайки модалността на семейните констелации, можем да отворим пространство за изследване на всичко, което ви пречи да живеете пълноценен живот:

– трудности в отношенията деца – родители; 

– партньорски връзки и интимност;

– служебни взаимоотношения, кариера, бизнес развитие; 

– здравословни и финасови проблеми;

– трудности от личностен характер (страхове, тревога, напрежение, обърканост,тежест и др.) и други. 

 

Времетраене: 60 – 90 мин.   

Цена: 70лв

Къде: гр.София, ул. Ралевица 74 (след предварително записан час)

 

Какво се случва в индивидуалната сесия по семейни констелации?

Интервю – Обсъждане и разясняване на конкретния казус, след което фасислитаторът ви задава въпроси относно семейната ви система и значими ключови събития, преживени от предишни поколения.

Водена медитация, за да се свържете с енергията на темата и предците ви.

След това ще бъдете помолени да изберете фигурки, които да представляват определени членове на семейството и да ги поставите интуитивно в пространството.

Оттам започва съвместният интуитивен процес, воден от фасилитатора. Много често се случват дълбоки осъзнавания. Разглеждането на семейната ви система от дистанция и наблюдаването как нещата се променят при преместването на фигурите, предизвикват дълбоки вътрешни чувства. Използват се лечебни изречения.

Човек, който обича хората е в състояние да им помогне! Ако се отворите да погледнте в себе си без страх, ще усетите и вие любовта на Веселина към всички нас и към метода ” Семейни констелации”. Нека не отлагаме началото на по-хубавия си живот. С основание може да се доверите! Препоръчвам от душа и сърце!

 

Мария Костова

Собственик на "Красота с Мими"

На пътя си се срещнах с Веси и метода семейни констелации. Искам да изкажа моята благодарност към нея и нейното отношение към нещата които прави с цялото си сърце и отдаденост в това да помага на всички хора, които търсят нови пътища към себе си, към вътрешния си свят и усещане, към срещата със сърцето си!
Всичко това, което се случва в едно защитено пространство, минава през цялото ти тяло, чувстваш го. С думи мога да опиша само малка част от нещата!
БлагоДаря!!! ❤🙏

 

Лора Семерджиева

Частна семейна констелация

 

 

За кого е подходяща?

Частната сесия по Семейни констелациии е подходяща за Вас, ако имате належаща тема, която бихте искали да поставите в група, но нямате възможност (или желание) да участвате в целодневен семинар. Не се налага да имате предишен опит с метода.

Времетраене: 90 – 120 мин.  (след предварително записан час и проведен предварителен разговор по телефон/скайп с фасилитатора)

Цена: 80лв

Група: Събирането на група от участници за частната сесия е ангажимент на констелатора. Обикновено това са студенти, които се обучават по метода „Семейни констелации” или хора с опит. Те са гости, поканени за наблюдатели и представители, в услуга на полето, предварително запознати с правилата за конфиденциалност.

Оттам нататък процесът протича по сходен начин като в груповите семинари.

 

 

 

След като се запознах с работата на Веси, разбрах какво означава човек да е роден да прави това, което прави. След първата ми тема открих себе си, развивам потенциала който не подозирах дори че нося и сега искм да споделя на всеки да се обърне към себе си чрез констелациите и по-специално с Веси!

Ивелина Димитрова

Здравейте! Имам много ограничен опит с метода, но Веселина топло, търпеливо и внимателно обясняваше всяка стъпка от процеса. Нямаше момент, в който да се почувствам несигурна или неразбрала. Създава атмосфера на спокойствие и разбиране осигурява безопасно пространство за изразяване. Знае какво прави и много внимателно води в процеса участниците. Горещо я препоръчвам!

 

Боряна

 

 

Индивидуална Хюман дизайн сесия

Какво е Хюман дизайн?

 „Хюман дизайн отваря врата към потенциала на любовта към себе си, любовта към живота и любовта към другите чрез разбиране”

Ра Уру Ху

●  Хюман Дизайн е иновативна система, единствена по рода си в света, която обяснява спецификата на човека.

Тя показва как всеки от нас има неповторим дизайн и конкретно предназначение, което да осъществи докато е на Земята.

  • Хюман Дизайн е покана да участвате в експеримент на живо, който може да промени живота ви и да ви осигури практически инструменти, необходими, за да живеете като себе си.

Как да живеете, следвайки себе си, и да заявите правото си на уникалност?

  • Хюман Дизайн ни дава практично „ръководство за употреба” (Хюман Дизайн картата), което разкрива как сме устроени генетично да взаимодействаме със света и как функционира нашата уникална вътрешна система за насочване.

 

За кого е подходяща?

  • Ако сте зациклили в някакъв омагьосан кръг (повтарящ се модел) водещ до физическо, емоционално и духовно изтощение и имате нужда от бърз работещ инструмент.
  • Ако искате да разберете кой е вашият личен начин за  вземане на решения, така че да се зареждате със сила и да сте в синхрон с потока на живота
  • Ако обичате практичните неща, чиито резултати бързо и лесно да усетите
  • Ако искате да разберете как най-успешно да си взаимодействате с другите
  • Ако искате да разберете вашите силни страни и как да изживеете уникалното си предназанчение

 

Времетраене на живо/ скайп – около 60 мин. или онлайн – подробен писмен анализ

Цена: 60лв

Какво включва?

– Подробен базов анализ на вашата ХД карта (Бодиграф) – Тип, стратегия и авторитет. Дефиниция, центрове, канали и профил.

– Основни практични насоки за приложение в краткосрочен и дългосрочен план.

– Ако сте генератор – сакрална сесия от класически прожектор 1/3.

Коя съм аз според Хюман Дизайн?

в 

Класически Прожектор 1/3 с далачен авторитет.

През целия ми съзнателен живот уча, основно за себе си, за хората, как е устроен човек, как функционира, как би могъл да разгърне потенциала си. Също имам страст да изучавам/изследвам различни системи за себеразвитие и себеосъзнаване (йога, психология, различни терапевтични методи, психо-телесна терапия, енергийни системи за развитие (деир, рейки и др.), активни и пасивни медитации, квантова психология и мн. др. до семейните констелациии;  да ги проверявам (първо за себе си и близкото обкръжение) дали и как работят. За мен е истинско удоволствие да посветя/да се отдам изцяло на нещо (учение/система), което ме е заинтригувало и по някакъв начин (с далачния авторитет) съм разпознала за “нужното” в конкретния момент.

След дългогодишните ми наблюдения разбрах за себе си преживявайки го многократно, че всеки човек е уникален и има своя много автетична и индивидуална “съдба” и спрях да се опитвам да поставям хората в “чекмеджета” (да ги деля на типове и подтипове).

Системата Хюман Дизайн ми е интересна, защото от една страна това е една многопластова, сложна система, комбинираща няколко древни и съвременни науки и в същото време тя работи на едно много практично ниво и е лесна за приложение. Например когато даден човек е зациклил в някакъв омагьосан кръг (повтарящ се модел) водещ до физическо, емоционално и духовно изтощение и има нужда от бърз работещ инструмент.

За мен обаче, основната идея остава себеопознавайки се чрез този модел, живеейки предназначението си и реализирайки потенцила си,  след време “човек да отиде/стигне отвъд него”.

С Хюман Дизайн се запознах преди около 4 години, от началото на 2018 г. се потопих изцяло в експеримента. Завършила съм трите базови нива: „Заживей Дизайна си”, „Вериги и канали”, „Профили и роли” и няколко специализирани – Прожекторски, ХД и Семейни Констелации и др. Не съм сертифициран анализатор и нямам претенциите за дълбоки академични познания, желанието ми е да споделям ценен опит и практични приложения на това знание (особено за Генератори и Прожектори) и моите прозрения и открития относно Хюман Дизайн Сиистемата.

Благодаря Ви за вниманието!